Mi Hazánk: oldják fel a kijárási tilalmat, nyissanak a vendéglátóhelyek!

A párt kiskunmajsai alapszervezetnek közleményét változtatás nélkül közöljük.

A Mi Hazánk Mozgalom Bács-Kiskun megyei 4-es választókerületében is erősödik (folyamatosan alakulnak meg az alapszervezetek). Tagjaik kitartóak, akarattal rendelkező személyek, ami nagyon fontos a jövőnket illetően. A 2021-es évben nagy kihívás elé nézünk, mivel készülnünk kell a 2022-as választásokra. Mostanra már az is letisztázódott, hogy a Mi Hazánk Mozgalom az egyedüli Gyurcsány-mentes ellenzék, amely a harmadik erőt fogja képviselni, nem csak országosan, de helyi szinten is.

Az uszodák, edzőtermek és vendéglők megnyitását szorgalmazza a Mi Hazánk Mozgalom, a lezárás ellenes párt, valamint a hónapok óta többnyire szünetelő testnevelésórák újraindítását. Az, hogy futni sem mehet a szülő, miután lefektette gyermekét, ugyanolyan kontra produktív, mint a 19 órai boltzár, mely miatt csak összezsúfolódnak a vásárlók. Itt az idő feloldani a kijárási tilalmat!

A mozik, színházak, stadionok-sportcsarnokok és más szórakozóhelyek újranyitását is szorgalmazza a Mi Hazánk, és különösen a vendéglátóhelyekét: akár korlátozott létszámmal, de újra működhessenek végre!

 

Kiskunmajsa                                                                                 Balde Gyula

Elnök

Mi Hazánk Mozgalom kiskunmajsai alapszervezet

BKM megyei 4-es választókerületi szervező

További friss hírek