Megyei foci: háromfrontos vereség

 

Mutatjuk a részleteket!

“Fekete szombatjuk” volt a Kiskunmajsai FC idegenben szereplő csapatainak, mert mindhárom bajnoki meccset elveszítették.

A sort az U17-esek nyitották Soltvadkerten, ahol 1-1-es félidő után (majsai gól: Gál Martin) 3-1-es vereséget szenvedtek. Az 1. helyről ezzel alighanem lemondhatnak a majsai serdülők, viszont ezzel a 3. helyen álló Soltvadkert 1 pontra megközelítette Vörös Tibor csapatát. Az 5 pont előnnyel listavezető halasi Szilády RFC ellen május 17-én lépnek pályára a majsai U17-esek.

A 3. helyezett Híd SC ellen játszott bajnokin már az 5. percben 2 gólos hátrányba került a KFC ifjúsági csapata. Máté Bendegúz és Sipos-Szabó Csaba révén a 31. percben sikerült az egyenlítés (2-2). Az 54. percben Ferenczi Máté belőtte a harmadik gólját is a majsai kapuba, így 3-2-re nyertek a hazaiak. A KFC U21-es csapata stabilan őrzi a 6. helyét a tabellán.

A megyei felnőtt labdarúgó bajnokság 2. helyén álló Híd SC otthonában a félidőben még 0-0 volt az állás. Az 52. és a 70. percben egyaránt Szőllősi Tamás talált be a majsai kapuba (2-0), így mindhárom pontot begyűjtötték a házigazdák, akik ezzel továbbra is versenyben vannak a bajnoki címért. A KFC a 11. helyen áll a szombati meccseket követően

U17-es mérkőzés: Soltvadkerti TE Soltacél  – Kiskunmajsai FC 3-1 (1-1)

U21-es mérkőzés: HÍD SC – Kiskunmajsai FC 3-2 (2-2)

Felnőtt bajnoki mérkőzés: HÍD SC – Kiskunmajsai FC 2-0 (0-0)

Megyei III. osztályú bajnokság: Szanki OBSE – Kecel II. 5-1 (1-1). Szanki gólok: Dékány János 3, Segesvári Arnold 2.

MajsaInfo

További friss hírek