Megújul a Majsainfó! – a szerk.

10148241_264686990372170_642228270_oPolitikailag pártatlan, informatív, naprakész városi-kistérségi hírportál – ezt a célt tűzte ki maga elé a Majsainfó szerkesztősége.

A tartalomban kifejezetten számítunk olvasóinkra, ezért várjuk a véleményüket, ötleteiket, információikat a hir@majsainfo.hu email címen, vagy a Facebookon: ha lájkolják a Majsainfó oldalát, nem csak aktuális híreinket láthatják automatikusan, hanem kommentelni is tudnak, vagy üzenetet küldhetnek a szerkesztőnek. Hangsúlyosan várjuk a majsai, vagy majsai kötődésű POZITÍV híreket, sikertörténeteket.

A külcsínyt egyébként a kiskunhalasi Elitnet Kft-nek köszönhetjük, testvéroldalaink pedig a kecelinfo.hu és a halasinfo.hu.

Természetesen oldalunk fenntartásához a lelkesedésen túl pénzre is szükségünk van. Azonban a helyi-térségi gazdaság szereplői számára úgy kínálunk megjelenési lehetőségeket (sőt akár komplett marketing tervet), hogy annak nézettségét valós időben nyomon lehet követni. Ez azt jelenti, hogy áraink egyenes arányban állnak a szolgáltatásunk hatékonyságával.

Ennek megfelelően lesz majd néhány kecsegtető ajánlatunk 🙂

Sebestyén István – szerk.

További friss hírek