Megmenekült a gimi, Roky hazatért, kettős győzelem

 

Megjelent a MajsaInfo legfrissebb száma!

Megmenekült a kiskunmajsai Dózsa-gimnázium – írja legfrissebb számában a MajsaInfo. Bár az iskola korábban valóban szerepelt egyfajta halállistán, a veszély elhárult az intézmény fölül, és már biztos: minden eddigi tagozattal és képzéssel együtt tovább fog működni.

A majsai hetilap arról is ír, hogy a térségbeli gazdák piacra jutását is segítheti, és akár a helyi közétkeztetés beszállítója is lehet a napokban megalakult MAJSA-VIN szociális szövetkezet. A részletekről Koncz Jenő önkormányzati képviselő beszélt a lapnak.

Minimális nyelvtudással bébiszitterként kezdte új életét az Egyesült Államokban, ma már az interneten árulja saját márkás baba termékeit – a kiskunmajsai származású Bíró Brigitta nem mindennapi utat járt be az „új hazában”, amelyről részletesen nyilatkozott a MajsaInfónak.

Esküvők, bálnacápa és sült csirkebél – a legtömörebben talán így lehetne összefoglalni a majsai fotós, Rokolya Zsolt hathetes kalandozását Ázsiában. A MajsaInfo érdekes beszámolót és hihetetlen képek közöl a nem mindennapi utazásról.

A MajsaInfóban arról is olvashat, hogy a hétvégén egy majsai fiatalember gereblyével és kalapáccsal támadt élettársára. Ez az incidens is mutatja, hogy milyen aktuális ma beszélni a családon belül erőszakról – ahogyan múlt héten a helyi rendőrök is tették.

Ezen kívül a lap sportrovatában az aktuális kézilabda és futballmeccsekről szóló tudósításokat is megtalálja.

A MajsaInfo megvásárolható az ismert árusító helyeken.

MI

További friss hírek