Megint Motorland, rejtélyes lelet Majsán, hulladékudvar

Megjelent a MajsaInfo legfrissebb száma. Nézzen bele!

Rejtélyes lelet után kutatnak Majsa határában – írja legfrissebb számában a MajsaInfo. Múlt héten az ELTE kutatói földradarral igyekeztek a nyomára bukkanni annak a megkövesedett őskori fának, amelyet az ötvenes években egyszer már megpróbáltak kiásni, sikertelenül. Ha megtalálnák, az országosan is egyedülálló tudományos eredmény lenne.

Idén volt négy éve, hogy a Motorland beruházásról szóló első hírek megjelentek a sajtóban. A nagyszabású tervek azonban soha nem valósultak meg. A MajsaInfo legfrissebb számában megjelent írás szerint a történet legnagyobb vesztese az ötletgazda, Bari István és családja: a 100 milliós veszteség mellett otthonuk is odaveszett.

Több mint 40 millió forintból újul meg a majsai ’56-os múzeum, amelyet a tervek szerint október 23-án avatnak fel. Az eseményre a honvédelmi minisztert is várják – tudta meg a majsai hetilap.

Szombaton este a majsai kulturális központban rendezte első divatbemutatóját a majsai származású Bükki Tamara. Az ő példája is mutatja, hogy nem kellenek hozzá csodák, mégis idővel valóra válhatnak a régóta dédelgetett tervek – további részletek a kedden megjelent MajsaInfóban.

Már ön sem tud már eligazodni, hogy mikor tart nyitva a kiskunmajsai hulladékudvar? A MajsaInfo legfrissebb számából kiderül, hogy miért szűkült a szolgáltatási idő, és miért van félreértés a nyitva tartás körül.

MI

További friss hírek