Martin tisztázta, szőlőhegyek Majsán, botrány a busz miatt

webreHétfőn délután jelenik meg a MajsaInfo legújabb száma. Ízelítő a gazdag tartalomból.

Tisztázó beszélgetést tartott színtársulatával Tőzsér István Martin, miután elterjedt a hír, miszerint a nagy sikerű tavaszi színházi diákprodukciók bevétele részben magánszámlákra került – írja a MajsaInfo, amely utánajárt a történetnek, és megszólaltatta a Dózsa György-gimnázium alapítványának könyvelőjét.

A hetilap hétfőn délután megjelenő legújabb számában arról is olvashatnak, hogy Majsán működik az ország egyik legnagyobb forgalmat bonyolító borászata, ahol rekord mennyiségű szőlőt vásárolnak fel idén. Gyakorlatilag az egész Alföldről özönlik a bornak való Kiskunmajsára, a cég a túlkínálat ellenére sem utasítja el a gazdákat.

A MajsaInfo arról is ír, hogy sokan felháborodtak azon, hogy miután a Tisza Volán egyik szegedi járatán az állóhelyek is elfogytak, a sofőr úgy hagyott itt utasokat, hogy a csomagjaik a buszon voltak. A lap utánajárt annak, hogy ki hibázott. Ezen kívül a hétvégi majsai vonatkozású sportesemények eredményeiről és részleteiről is első kézből értesülhetnek a MajsaInfo olvasói.

A hetilap legfrissebb száma hétfő délutántól vásárolható meg a szokott elárusító helyeken.


MajsaInfo
További friss hírek