Maminbaba: így erősíthető a baba-mama kapcsolat

Pap Tünde tavasz óta tart Maminbaba órákat Kiskunmajsán és Kiskunfélegyházán. Megkérdeztük, miről is szól ez a mozgásforma, amivel a kismamák összeköthetik a kellemest a hasznossal?

Szóval, mi az a Maminbaba?

A „Maminbaba – Hordozós latin fitness” egy szórakoztató, aktív, csinosító mozgásforma kisbabás és várandós anyukák részére tüzes latin zenére. Már a kislányom megszületése előtt úgy gondoltam, a legjobb tanítás a példamutatás, ezért fontos volt számomra, hogy természetes legyen neki a mozgás. 8 hetes volt, mikor elkezdtük a közös mozgást.

Milyen eredményei voltak ennek?

A pozitívumok már most egyértelműek, hiszen szeret táncolni, felismeri az órán hallott zenéket, koreográfiákat. Mialatt az anyuka kikapcsolódik, aktívan mozog, addig a baba a hátán legtöbbször alszik és észrevétlenül fejlődik. A hordozás erősíti a baba-anya kapcsolatot, bizalmat, mialatt a mozgás, ringatózas fejleszti a baba idegrendszerét, ritmusérzékét.

Aki szeretne, az hol tud Maminbabázni?

Kiskunmajsán csütörtökönként vannak óráim a Mayossa próbateremben 9:30-tól; Kiskunfélegyházán pedig kedden a Móra Ferenc Művelődési házban, szintén 9:30-tól. Az órákra bejelentkezés szükséges (+36-20/3988-425). A hordozóeszközt az órákra mindenkinek biztosítom. Szeretettel várok minden anyukát és babucit! (x)

Az alábbi mellékelt kupon felmutatása egyszeri 50 százalékos kedvezményre jogosít! (Nem kell kinyomtatni, telefonon is elég felmutatni.)

 

További friss hírek