Május 14-én újranyit a helyi piac és szervezik az óvodai ügyeletet Jászszentlászlón

kép: szegedma.hu
kép: szegedma.hu

– A különleges jogrend szigorító korlátozásai átalakulnak, enyhülnek, de a járványnak még nincs vége, ezért kérem Önöket, hogy a maszkviselést és a védőtávolság megtartását továbbra is tartsák szem előtt.

Az első könnyítés, hogy a Szent László Óvoda és Bölcsődében megszervezzük az ügyeletet azok számára, akik a gyermekeiket otthon nem tudják felügyeletük alatt tartani. Ennek a foglalkoztatásnak külön szabályai vannak és korlátozottak. Ezekről a szabályokról és a szabad helyekről felvilágosítást az intézmény vezetője fog adni – közölte Nagy András polgármester.

– 2020. május 14-én megnyitjuk a helyi piacot az alábbi szabályok betartásával. Árusítás: reggel 6 és 11 óra között lehetséges. Védőmaszk használata mind az eladók mind a vevők számára kötelező! Az egymástól való 1,5 méter védőtávolság megtartására is ügyelni kell – tájékoztatott a település vezetője.

Hozzátette: a könyvtárból lehetőség van könyveket rendelni, interneten, vagy telefonon a kiszállítást és cserét a könyvtáros fogja lebonyolítani. A könyvtár elérhetőségei: konyvtar@jaszszentlaszlo.hu, illetve 30/718-9694.

Továbbra is rendelkezésre állnak ingyenes szájmaszkok melyek igényelhetők a 30/981-0189 és a 30/811-8438-as telefonokon.

– Április 23-án rendben lezajlott az idősek otthonának fertőtlenítése, április 28-án pedig átestünk egy teljes körű ellenőrzésen. Az ellenőrzés mindent rendben talált idős lakóink biztonságban vannak.

Kérem, vigyázzanak magukra és szeretteikre! – számolt be Jászszentlászló polgármestere.

Forrás: KVT

További friss hírek