Majsára érkezik a világhírű Eötvös Cirkusz

Az Eötvös Cirkusz legendája 1920-ban kezdődött. A ló vontatta kocsik által mozgatott cirkusz mára a kor legmodernebb utazó cirkuszává fejlődött. Történetük az elmúlt évtizedek során számtalan legendával gazdagodott.

Ez adta az ötletet, hogy az Eötvös Cirkusz idei műsora a LEGENDÁK világába kalauzolja el a nézőket. A fellépő művészek legendás személyiségek jelmezébe bújnak majd: Rómeó és Júlia, Oroszlán király meséje igazi vadállatokkal, Mary Poppins és állatsereglete, A szépség és a szörnyeteg, Esmeralda története Notre Dame-ból, a Vadnyugati Hatosfogat.

A közönség egyúttal láthatja Magyarország legnagyobb utazó állatkertjét, 120 állattal. A porondon 70 idomított állat jelenik meg, többek között kenguru, rénszarvas, mosómedve, láma, tarajos sül, borz, pelikán, leguán, krokodil, óriás kígyó, armadilli, nagy sörényes fehér oroszlán, rózsaszínű tigris, bengáli tigris.A gyermekek továbbá a Madagaszkár leghíresebb mesefiguráival is találkozhatnak, és persze láthatják Steven bohóc legújabb bohózatait is.

Az Eötvös Cirkusz fellépése igazi csemegét tartogat az egész családnak. A társulat előadásai augusztus 4-től 7-ig, csütörtöktől vasárnapig láthatóak Kiskunmajsán, a Vásártéren.

Részletek a plakáton:

Eötvös Cirkusz Kiskunmajsa kész hirdetés

MI

 

További friss hírek