Majsán kávézott Vujity Tvrtko

tvrtko_majsa-2Meg tartott egy előadást is, de erről majd később. Először egy kicsit arról, hogyan tölti a Húsvétot a népszerű riporter.

Két héttel ezelőtt hirdettük meg a MajsaInfo és Vujity Tvrtko közös nyereményjátékát. A feladat csupán annyi volt, hogy a jelentkezők a Facebook oldalunk lájkolása mellett adják meg e-mail címüket – ez alapján sorsoltuk ki a nyertes. A szerencsés Krasnyánszki Katalin (és barátja, Ruskó Csaba) lett, aki nyert két ingyenjegyet a riporter előadására, kapott tőle egy dedikált példányt “A királynő beszéde”  című könyvéből, ráadásként mindezt egy közös kávézás keretében, ahol mintegy fél órán keresztül kötetlenül beszélgethettek.

A találkozóra a Gringo’s Majsa teraszán került sor tegnap este, közvetlenül Tvrtko előadását megelőzően. Természetesen erről a MajsaInfo sem maradhatott le. Vérbeli riporterként először Tvrtko kérdezgetett: Katalin és Csaba főként munkájukról (cipőfelsőrész-készítő, illetve Mercedes-gyári melós) beszéltek. Persze ezt követően a népszerű riporter is elárult néhány dolgot saját magáról és családjáról, valamint húsvéti programjáról is.

Ez utóbbiról az alábbi videóban tudhat meg többet:

Itt pedig a fotókat nézegetheti meg:

Tvrtko előadásáról egy későbbi cikkben számolunk be.

alfagsm_2

MajsaInfo

 

További friss hírek