Majsai konkurencia Houstonnak, leszavazták az igazgatót, indulhat a Fészekrakó

 

Kukkantson bele a MajsaInfo legfrissebb számába!

Majsai konkurenciát kaphat Houston – írja legfrissebb számában a MajsaInfo. Ugyanis az egész világon jelenleg csak egyetlen helyen, az amerikai Houstonban van olyan üzem, ahol olyan olajipari csúcstechnológiát használnak, mint amilyet a MA-GUMI Kft-nél telepítenek. A cégnél már zajlik a próbaüzem.

Indulhat a Fészekrakó program. A héten szavaz a majsai képviselő-testület a CSOK-os támogatással kombinált önkormányzati lakásprogramról. A MajsaInfóban már elolvashatja a várható szabályozás részleteit, illetve megtudhatja, várhatóan hova épül a hatlakásos önkormányzati társasház.

A majsai hetilap arról is írt, hogy a közelmúltban lezajlott szavazáson a Dózsa-gimnázium tantestületének többsége nem támogatta Farkas Zoltán igazgatói pályázatát. A történtek az iskola egyházi átadása miatt is érdekesek lehetnek, hiszen kérdés, hogy marad-e a jelenlegi vezetés, vagy változtatásokat eszközöl majd az új fenntartó.

Elkezdenek bírságolni a közterület-felügyelők – olvasható a majsai hetilapban, amely összefoglalta, hogy a fűnyírástól a parkolásig mire lesz érdemes odafigyelni a majsaiaknak, ha nem akarnak akár több tízezres bírságot fizetni.

A MajsaInfoban ezen kívül portrét olvashatnak Felföldiné Gizikéről, aki 50 évesen is hosszú kilométereket fut rendszeresen. Csak néhány éve húzott futócipőt, viszont ma már sikert sikerre halmoz a versenyeken. Kitartása bárki számára példaértékű lehet.

A legfrissebb MajsaInfo megvásárolható az ismert árusítóhelyeken.

MI

További friss hírek