Majsai fotósok a világ körül, egymillió a nyomravezetőnek, falióra kartonból

Megjelent a MajsaInfo legfrissebb száma.

Nem akármilyen helyszínen fotózott esküvőt Víg László: a Maldív-szigetekre „rendelte meg” egy magyar pár – írja a legfrissebb MajsaInfo. A majsai esküvői fotós a lapnak elmesélte, hogy milyen a ceremónia egy olyan szigeten, ahol egyetlen helybeli sem él, csak turisták. Kollégája, a szintén majsai Rokolya Zsolt pedig most indul egy hat hetes Délkelet-Ázsiai túrára, és a programjában szintén szerepel az esküvői fotózás.

A MajsaInfo ezen kívül arról is ír, hogy több millió forintos kárt okoztak azok az ismeretlenek, akik két alkalommal is barbár pusztítást végeztek Szécsény László tajói szőlőjében. A tulajdonos egymillió forintot kínál annak, aki segít megtalálni az elkövetőeket.

A majsai hetilap arról is beszámol, hogy a napokban tartott tájékoztatót a választókerületi településvezetőknek Lezsák Sándor, a térség országgyűlési képviselője. Kiskunmajsa és a járás több témában is érdekelt volt: szó esett például az útfelújításokról és a vasútfejlesztésről is.

A jászszentlászlói Bánfi Attila kiváló kézügyességgel rendelkezik, ami nem csak a helyi régiségek restaurálásánál kamatozik. Mint a MajsaInfo legfrissebb számából kiderül: készített már valósághű, de miniatűr középkori vitorlást is, amihez mindent ő gyártott. És van egy faliórája is – kartonból.

A MajsaInfo megvásárolható az ismert árusítóhelyeken.

MI

További friss hírek