Majsai feleség 50 ezerért, lemondott igazgató, Kunhalmi angolja

 

Megjelent a MajsaInfo legfrissebb száma.

50 ezer forintért vettek majsai feleségeket maguknak azok a szerb állampolgárságú férfiak, akik így szereztek tartózkodási engedélyt az Európai Unióban – írja legfrissebb számában a MajsaInfo, amely megszólaltatott egy helyi érintettet is. Az érdekházasságok kapcsán a napokban történt vádemelés, és ami nem csak a hölgyeket, hanem a szervezőket is érinti, akik között szintén van majsai illetőségű személy.

A majsai hetilap arról is ír, hogy lemondott a majsai könyvtár igazgatója, mert nem ért egyet azzal, hogy az intézményt beolvasztják a kulturális központba. Győrffy Gabriella levelet is írt a képviselő-testületnek, ám a képviselők többségét ez nem hatotta meg.

Nem kevesebb, mint a megyei bajnoki cím lesz a tavaszi idény tétje a Kiskunmajsai Kézilabda Club férfi csapata számára. A felkészülés jegyében a hétvégén egy halasi tornán szerepeltek a Tigrisek, a MajsaInfo pedig tudósítást közöl az eseményről.

Kunhalmi Ágnes hivatalosan is tud angolul – írja szintén a MajsaInfo az MSZP majsai származású oktatáspolitikusáról, akiről még tavaly nyáron adta hírül a kormánypárti sajtó, hogy nincs meg a nyelvvizsgája. Azóta is cikizik ezzel, de már nem sok alappal. 

A lapban ezen kívül tudósítást olvashatnak a Csoma Sándor emléktornáról is: a tragikus autóbalesetben elhunyt főszurkolóra emlékezve első alkalommal rendeztek teremfoci bajnokságot.

A minden héten kedden megjelenő MajsaInfo megvásárolható az ismert árusítóhelyeken.

MI

További friss hírek