Majsai bort kapnak ajándékba a kistérség véradói

kép: KVT

A Magyar Vöröskereszt és a Kiskunmajsai Hegyközség együttműködése révén, a jövőben a majsai kistérség véradói egy-egy palack bort is kapnak ajándékba a véradást követően.

Bozóki Tamás, a Kiskunmajsai Hegyközség elnöke elmondta, hogy Lipóthné Komjáti Andrea, a Magyar Vöröskereszt Bács-Kiskun Megyei Szervezetének igazgatója kereste meg a hegyközségét az együttműködési lehetőség ötletével, amihez a majsai borászok örömmel csatlakoztak.

– A borokat négy kiskunmajsai borászat; a Pellikán Birtok, a Grape-Vine Kft, a Váradi Pince, a Dósai Pince és a Kiskunmajsai Hegyközség ajánlotta fel. A gyűjtés során a felajánlók mintegy 500 palackkal járultak hozzá a véradók megajándékozásához. – nyilatkozta Bozóki Tamás, aki elmondta, hogy közelmúltbéli kiskunmajsai véradáskor kedvező fogadtatásra találtak a véradók részéről az ajándékba kapott borok.
A Magyar Vöröskereszt és a Kiskunmajsai Hegyközség együttműködése nem csak egyszeri alkalom volt, mert jövőre a kistérség településein tartandó véradásokon – Szankon, Móricgáton, Jászszentlászlón, Csólyospáloson és Majsán – is megajándékozzák a véradókat majsai borokkal.

 

Forrás: KVT 

További friss hírek