Majsai árverések, Kiskun emlékhely 350 millióért, tajói víz

 

Megjelent a MajsaInfo legfrissebb száma, nézzen bele!

Nem kevesebb, mint 74 ingatlant árvereznek jelenleg Kiskunmajsán – esetenként megdöbbentően kis tartozások miatt, megdöbbentően alacsony kikiáltási árral – írja legfrissebb számában a MajsaInfo, amelyben arról is olvashatnak, hogy miként lehet megelőzni az árveréseket és a kilakoltatást.
 
A majsai hetilap arról is ír, hogy Kiskun emlékhely épülhet Szankon 350 millió forintból. A látogatóközpont akár már jövő nyár végére elkészülhet, amennyiben a projekt pályázati támogatást nyer.
 
Lakossági fórumot tartottak múlt héten Tajón. A MajsaInfo beszámolója szerint a helyiek egyik legnagyobb panasza az, hogy az ivóvíz-javító program ellenére a vizük még mindig ihatatlan, sőt, mosni sem tudnak benne.
 
Algyő-Kiskunmajsa tandem alakulhat kézilabda fronton. A majsai utánpótlás az algyői egyesületbe tagozódva működik majd. Hogy ez miért jó mindkét félnek, arról a MajsaInfóban olvashatunk.
 
Szombaton „indián napot” rendeznek Szankon. Az egyik fő attrakció a majsai Pimbor László bábú kollekciója lesz. A MajsaInfó ennek kapcsán írt riportot a gyűjtőről és gyűjteményéről.
A MajsaInfo legfrissebb száma megvásárolható az ismert árusítóhelyeken.

MI

További friss hírek