Majsai áldozat a brutális motorbalesetben

Halálos kimenetelű baleset történt csütörtökön délután a Kéleshalom és Hajós közötti útszakaszon.

A Halasinfo a helyszínen megtudta, négy kiskunmajsai motoros tartott hajós irányába, amikor egy kanyar előtt megelőztek egy BMW-t de az egyik motoros nem tért vissza a saját sávjába és frontálisan összeütközött a szemből érkező Volkswagen Passattal.

A BMW-t vezető nemesnádudvari férfi elmondta, szerinte körülbelül 110 km/órás sebességgel előzhették meg őt a motorosok, a kanyar előtt körülbelül egy kilométerrel. Ő pár másodperccel a baleset után ért oda, megállt és azonnal hívta a mentőket, akik hamarosan meg is érkeztek.

A balesetet szenvedett 38 éves motoros férfinak az ütközés következtében leszakadt a lába, és több életveszélyes sérülést is szenvedett. Mentőhelikoptert is riasztottak a helyszínre, akik a jánoshalmi és a kiskunhalasi mentősökkel együtt több mint egy órán át küzdöttek a férfi életéért, de már nem tudták megmenteni, a helyszínen belehalt sérüléseibe. Az ütközés erejétől a motorkerékpár blokkja is szétszakadt. A Volkswagent vezető kéleshalmi férfi elmondta, semmit nem tudott tenni, már lehúzódni sem volt ideje, amikor észrevette a szemből érkező motorkerékpárt.

A helyszínelés idejére az érintett útszakaszt órákra lezárták. A baleset pontos körülményeit a Kiskunhalasi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészete vizsgálja.

Fotó-szöveg: Halasinfo

További friss hírek