Majsa ingyen telefonálhat, Agrikon a százban, András halála

A kedden reggel megjelenő MajsaInfo ajánlója.

A majsai önkormányzat megegyezett az egyik mobilszolgáltató céggel, hogy jelerősítő berendezést szerelnek fel Bodogláron a víztoronyra. Így hosszú évek várakozása után a településen és a tanyavilágban is lesz térerő és internet is – közli a MajsaInfo. A lap szerint a cég által kínált telefonos flottába a majsaiak is beszállhatnak, akik így kedvezményes telefon-előfizetéshez juthatnak, sőt, egymás között ingyen beszélhetnek majd.
Megdöbbent a múlt héten tragikus hirtelenséggel elhunyt Czikkely András családja, hogy mennyi téves információ és pletyka kelt szárnyra a majsai férfi halála kapcsán. A MajsaInfó hasábjain egyik lánya, Czikkely Anna az eset részleteit ismertetve tisztázza többek között, hogy apukája nem hagyta el saját felelősségérre a kórházat, már csak azért sem, mert be sem került oda. A megindító levelet a majsai hetilap kedden megjelenő legfrissebb számában olvashatják.
cimlap
Az Agrikon bekerült a Dél-Alföldi Régió legjobban teljesítő 100 cége közé. Ennek kapcsán a majsai hetilap arról ír, hogy a vállalat jelenleg is Európa legjobb fülkegyártói között szerepel, és a jövőben szeretne az első háromba bekerülni. A pénzügyileg megerősödött cég átlagon felüli fizetést ad dolgozóinak, és pozitív kilátásaikat jól szemlélteti, hogy mérnökeik közül volt, akit a Mercedes-gyárból jött vissza hozzájuk dolgozni. A részleteket a MajsaInfó kedden reggel megjelenő számában olvashatják.
A Grozníj lett a majsai teremfoci bajnokság ebszolút győztese. A MajsaInfo legfrissebb száma közli az összes csoport győztesét, valamint a különdíjasokat is. Ezen kívül arról is olvashatunk a lapban, hogy a focisták megújúlva vágnak neki a tavaszi szezonnak, a kézilabdásoknál pedig átalakították a klub elnökségét.
A MajsaInfó kedden reggeltől kapható az ismert árusítóhelyeken.
MajsaInfo
További friss hírek