Ma kezdődik az Európai Mobilitási Hét! Ez várható Kiskunmajsán

 

Szeptember 16-22 között kerül megrendezésre az Európai Mobilitási Hét, amelyhez városunk az alábbi programsorozattal csatlakozott.


-09.16. (péntek) : Az érdeklődők megtekinthetik a kiskunmajsai Művésztéren újonnan átadott játszóteret, a fitness park eszközeit, majd mindenki kedvére kipróbálhatja azokat. Indulás 16.30 órakor kerékpárral a Konecsni György Kulturális Központ elől.

-09.17. (szombat) :  Zumba a jövő ritmusa, korosztálytól függetlenül elérhető mozgásforma, mely igazán jó zenére formálja a testet. Találkozunk 14.00 órakor a Konecsni György Kulturális Központ emeleti tánctermében.

-09.18.(vasárnap) : Kerékpártúra a következő útvonalon: Kiskunmajsa-Jásszentlászló– Szank-Bodoglár.

16.00 órakor Szankon BMX, roller és gördeszka bemutató, velocipéd. Találkozó 14.00 órakor a Konecsni György Kulturális Központ előtt

-09.19.(hétfő) :  Rajzverseny a helyi óvodák számára „Környezettudatos gondolkodás” témában.

09.20.(kedd) : Közlekedési Park elektromos kisautókkal és rendőrségi segítséggel 14.00 – 15.00 óráig

-09.21.(szerda) : Szellemi totó a közbiztonságról általános iskolásoknak

-09.22.(csötörtök) : Kerékpártúra városnézés, majd a Kígyósi kiállítás megtekintése. Találkozó 16.30 órakor a Konecsni György Kulturális Központban

A programsorozat célja, hogy felfigyeljünk önmagunk és környezetünk egészségére, és hogy jól érezzük magunkat! Mindenkit sok szeretettel várnak a szervezők!


www.konecsni.hu 
emh.kormany.hu/

További friss hírek