Lomtalanítás Kiskunmajsán!

lomtalanit Lomtalanítás lesz 2014. szeptember 29. és október 3. között a szemétszállítási napokon, a szemétszállítással egy időben.

A lomtalanítás során a lomhulladékot az ingatlan előtti közterületre szíveskedjenek kihelyezni, úgy, hogy azt a begyűjtést végző gépjármű meg tudja közelíteni és a rakodás biztonságosan, balesetmentesen, kézi erővel elvégezhető legyen!

Tajóban, Sűrű-Tajóban, Kígyósón, Gárgyánban valamint a Szegedi úti 56-os Múzeum előtti parkolóban 2014. október 1. (szerda) és 3. (péntek) időszakban konténerek kerülnek kihelyezésre.

Az Üdülőfaluban 2014. október 3-tól 5-ig lesz kint három konténer.

Kérjük a lomhulladék kulturált kihelyezését az ingatlan elé, a hulladékgyűjtő edényzet mellé, amennyiben lehetséges műanyag zsákokba csomagolva és azt bekötve szíveskedjenek kirakni. Ömlesztett építési anyag, törmelék és veszélyes hulladék, gumiabroncs kirakása tilos! Ennek elszállításáról a lomtalanítás keretében nem tudunk gondoskodni. Ezen anyagok a hulladékudvarba ingyenesen kiszállíthatók.

Városunkban a szervezett szemétszállítást és így a lomtalanítást is jelenleg az FBH-NP Nonprofit KFT vállalkozás végzi. Észrevételeket, problémát mindenki jelezhet a 79/524-821 telefonszámon, vagy az szallitmanyozas@fbhnpkft.hu e-mail címen.

Faludi Tamás – polgármester

 


További friss hírek