Lezsák és a kisördög, milliárdos beruházás Majsán

cl2Itt a kedd hajnalban megjelenő MajsaInfo előzetese. 

A félegyházi mintára felállítandó vállalkozásfejlesztő egyesület létrehozásában és a keleti nyitás politikájában látja a kitörési lehetőséget Kiskunmajsa és a majsai járás számára Lezsák Sándor. A térség országgyűlési képviselője emellett arról is beszélt a kedden reggel megjelenő MajsaInfónak, hogy miként értékeli az önkormányzati választások eredményét.

Mintegy egymilliárdos beruházás nyomán új kacsavágóhíd kezdi meg működését januárban Kiskunmajsán – írj a MajsaInfo. Az új üzem 100 főt foglalkoztat majd, és a cégvezetés szándékai szerint a munkaerőigényt helybeliekkel elégítik ki, a szárnyasokat pedig a térségbeli gazdáktól vásárolják majd fel.

Még mindig nem tudni, hogy a Majsa központjában álló Nepomuki Szent János szobrot megrongálták, vagy a régi műemlék feje magától szakadt le. A MajsaInfo az ügyben megkérdezte az egyházközséget, valamint a rendőrséget is – erről is olvashatnak a kedden megjelenő lapban.

Fehér Viviennek két álma volt: az egyik, hogy Franciaországban éljen, a másik pedig, hogy jogot tanuljon. Most ez a kettő egyszerre teljesült, hiszen a majsai lány jelenleg Franciaországban tanul jogot. Tapasztalatairól, élményeiről mesélt a járási hetilapnak.

A MajsaInfo kedd reggeltől kapható a szokott árúsítóhelyeken.

MajsaInfo

majsainfo

További friss hírek