Látogassa meg Ön is a kecskeméti Mercedes-Benz gyárat!

 

Tájékoztatjuk a lakosságot, hogy a kecskeméti Mercedes-Benz Gyár a nagyközönség előtt is megnyitotta kapuit azzal a céllal, hogy az érdeklődők betekintést nyerhessenek a gyártási folyamatokba.

A kiállítási modulok négy épületben – az irodaházban, a présüzemben, a karosszéria-üzemben és a szereldében – láthatók. Segítségükkel testközelből figyelhető meg, hogyan gyártják rekordidő alatt, csúcsminőségben a Mercedes-Benz modelleket a magyar dolgozók. A 12 év feletti vendégek 25-40 fős csoportokban járhatják be az egész gyárterületet, és kaphatnak német, angol vagy magyar nyelvű vezetést is. A gyár néhány hónapja fogadta az 50 ezredik regisztrált látogatót.

Csólyospálos Község Önkormányzata ismét kirándulást szervez a kecskeméti üzembe 2017. február 20. napján, hétfőn. Indulás délután 15 órakor a hivatal parkolójából.

Jelentkezni Á. Fúrús János polgármesternél lehet az 1500 Ft/fő buszköltség befizetésével. (Információ: 30/285-0046)

A két órás gyárlátogatást követően – önköltséges – vacsorázási lehetőséget biztosítunk a résztvevőknek, amely fakultatív programnak tekinthető, tehát nem kötelező. A csoport a tervek szerint várhatóan az esti órákban érkezik vissza Csólyospálosra.

A programra minden érdeklődőt szeretettel hívunk és várunk.

 

Csólyospálos Község Önkormányzata

 

 

További friss hírek