Kivesztek a melósok, nagyot bukhatunk, Kitl Prágában

Megjelent a MajsaInfo legfrissebb száma. Egy kis ízelítő!

A járási munkaügyi hivatalban körülbelül 30 térségbeli állásajánlat van meghirdetve a baromfigondozótól a cukrászon keresztül az ügyvédjelöltig – írja keddi számában a MajsaInfo, amely arra kereste a választ, hogy mennyire nehéz ma rendes munkaerőt találni. A helyzetkép nem túl rózsás – derül ki a hetilap cikkéből.

A majsai újság arról is ír, hogy a város nagyot bukhat az idegenforgalmi adó megszüntetésén. Amennyiben ugyanis megvalósul a gazdaságfejlesztésért felelős államtitkár ötlete, sokmillió forint városfejlesztésre fordítható forint hullik ki a helyi költségvetésből.

A Sparta Prahanál készül a következő szezonra Kilt Miklós – írja a MajsaInfo. Az ifjú kiskunmajsai futballtehetség jövője ennek ellenére még nem egyértelmű, ugyanis bejelentkezett érte a spanyol Zaragóza is. Mint a majsai hetilapban olvasható, Kitl sorsát erőteljesen befolyásolja, hogy az NB I-ből visszasorolt Kecskemét melyik klubbal tudja megkötni a legjobb alkut.

A MajsaInfo kedden megjelenő számában ezen kívül a következő két hét fesztiválprogramjait is megtalálja a Szanki Méz És Meggyfesztiváltól a majsai Levendula fesztiválon keresztül a jászszentlászlói paradicsomfesztiválig.

A MajsaInfo legfrissebb számát kedd reggeltől vásárolhatja meg az ismert árusítóhelyeken.

MI

További friss hírek