Kitl nagyon pörög, újabb gólt lőtt

kitlmikiGólt szerzett a Kecskeméti TE utolsó Ligakupa-meccsén Kitl Miklós, az NBI-es csapat ifjú majsai tehetsége.

A Békéscsaba ellen gyakorlatilag győztes gólt lőtt Miki, ráadásul a pazar bombát a gyengébbik lábbal zúdította kapuba, ami miatt persze nem csalódott. A győzelem szerinte az elejétől fogva nem volt kérdés, végig uralni tudták a meccset – írja a klub honlapja.

„Természetesen örülök, hogy újabb gólt tudtam szerezni. Most úgy hozta az élet, hogy jobbal rúgtam, de nem vagyok „csalódott”, talán legközelebb ballal is sikerül. Végig domináltunk és kézben tartottuk a mérkőzést, abszolút a mi akaratunk érvényesült. Igazából csak az volt a kérdés, milyen arányban tudunk nyerni” – tekintett vissza a meccsre Kitl.

A fiatal tehetség ősszel összesen 17 tétmeccset játszott klubjában, a válogatottban pedig előfordult, hogy egy hét alatt háromszor is pályára kellett lépnie. Miki azonban jól bírja a terhet.

„Bevallom, kicsit érzem már a fáradtság jeleit, ez azonban semmilyen problémát nem jelenthet a hajrában. Nincs már sok hátra a szezonból, ezt az időszakot ki kell bírni. Hogy mit emelnék ki? Mindenképpen a bemutatkozást az NBI-ben, amit rögtön góllal sikerült ünnepelni a Fradi ellen. Bízom benne, hogy elégedettek velem a szurkolók, én pozitívnak értékelem az eddigi teljesítményem” – nyilatkozta a klub honlapjának.

Pénteken az Újpest ellen játszanak majd, és Miki szerint nagyon jó esélyeik vannak legyőzni a lilákat. „Nagyon bizakodunk, mert nekik is megvannak a gyenge pontjaik, idegenben például kevésbé hatékonyak. Nyugodtan mondhatom, minden esélyünk megvan az Újpest legyőzésére!” – mondta.

 

MajsaInfo

majsainfo

További friss hírek