Kiskunmajsára került a fődíj

 

A „Szeretem Csólyospálost Mozgalom” tizenegyedik alkalommal rendezte meg szilveszteri jótékonysági bálját az év utolsó napján. A szervezők ezúttal is mindent megtettek annak érdekében, hogy a közel 300 vendég jól érezze magát a Közösségi Házban és senkit ne kerüljön el a szerencse, hiszen a  agyományoknak megfelelően most is megtartásra került a  tombolasorsolás, amelynek a fődíja egy 160 ezer forint értékű, kétszemélyes, 5 napos Cseh – Morva – Német  körutazás volt.

A kiskunmajsai Krizsán Róbert elmondhatja magáról, hogy számára igazán jól kezdődött az esztendő, hiszen Fortuna ezúttal neki kedvezett. A nyertesnek, nyerteseknek júliusban lesz lehetőségük az említett országok felkeresésére.  Természetesen a finom ételekből és italokból sem volt hiány illetve vacsora után Forgács Gábor humorista poénjain derülhettek a vendégek.

A hagyományoknak megfelelően az est bevétele jótékony célra fordítódik majd. Ezúttal a helyi polgárőrök működéséhez járulnak hozzá a szervezők több mint 600 ezer forinttal.

A rendezők ezúton köszönik meg mindazoknak, akik jelenlétükkel megtisztelték az eseményt, akik munkájukkal hozzájárultak a bál sikeréhez, külön köszönet illeti azokat, akik anyagi támogatást is nyújtottak.

Szeretem Csólyospálost Mozgalom

További friss hírek