Kígyósi bácsit terrorizáltak a rablók (videóval)

rablásEgy magányosan élő idős bácsit akartak kirabolni. Rátörtek a sértettre, bántalmazták, végül értékek nélkül távoztak.

A Kiskunhalasi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya egy korábban rablás bűntett kísérlet gyanúja miatt ismeretlen tettesek ellen elrendelt nyomozás során 2014. április 10-én őrizetbe vette L. Tamás 27 éves kömpöci, E. Róbert 31 éves kiskunmajsai, valamint B. László 33 éves kéleshalmi lakosokat.

L. Tamás és B. László megalapozottan gyanúsíthatóak azzal, hogy E. Róbert felbujtására 2014. március 29-én 0 óra 30 perc körüli időben betörtek egy 71 éves férfi Kiskunmajsa, kígyóspusztai tanyájába. Az egyedül élő sértettet háza felgyújtásával fenyegették, bántalmazták és készpénze átadására szólították fel. Az idős bácsi támadói a tanya épületeit átkutatták, azonban értéket és készpénzt nem találtak. Ezt követően a sértettet a lakóépületbe zárták, majd a helyszínről elmenekültek.

A nyomozók elfogásukat követően gyanúsítottként hallgatták ki a terhelteket, akiket őrizetbe vettek, majd kezdeményezték előzetes letartóztatásukat.

alfagsm_2

police.hu

További friss hírek