KFC: kiütéssel győzött az U17 + fotók

Erre mondják, hogy ez már gombócból is sok.

Hozta a “kötelezőt” a Kiskunmajsai FC U17-e csapata és magabiztos játékkal, 12-0-ra kiütötte a hartaiakat a szombat délelőtti bajnoki labdarúgó mérkőzésen.

A találkozón – ami gyászszünettel kezdődött a majsaiak játékosa, Tapodi Márton elhunyt édesanyja, Horváth Gabriella óvónő emlékére -, már az 1. percben a vendégek kapujában táncolt a labda. A szünetig még hatszor állhattak gól utáni középkezdéshez a vendégek (7-0).

A fordulás után sem állt le a majsai gólgyártás és 4 perc alatt újabb két gólt lőttek a házigazdák (9-0). Ha a KFC játékosai az összes nagyobb helyzetüket belövik, akkor 17-18 góllal is nyerhettek volna, de a 12 is szép teljesítmény. A meccset végig a Majsa irányította, az utolsó előtti helyen álló hartaiak szinte el sem jutottak a majsai kapuig.

A KFC így egy napra biztosan átvette a vezetést a tabellán, mert pontszámban utolérte a nagy rivális halasi Szilády RFC csapatát, és jobb gólkülönbségének köszönhetően első helyen áll, de a Szilády ma (húsvétvasárnap) lép pályára az utolsó helyezett Kecel ellen.

U17-es megyei bajnoki labdarúgó mérkőzés, Közép-csoport:  Kiskunmajsai FC – Harta 12-0 (7-0)

KFC: Andóczi-Balog Roland –  Éter Soma, Rokolya Tamás Csaba, Sutka Zsolt Norbert (Tapodi Márton), Gál Viktor, Kardos Botond, Dóka Ferenc Richárd (Szőke Henrik Ferenc), Kovács Gábor, Telek András (Fejes Ádám),  Gál Martin, Tóth Szilveszter. Edző: Vörös Tibor.

Gólok: Gál Martin 3, Kovács Gábor 3, Tóth Szilveszter 2, Tapodi Márton 2, Telek András, Dóka Ferenc Richárd.

Galéria:

MajsaInfo
További friss hírek