Kézilabda: csak a plüsseinket vesztettük! + fotó, videó

 

Az őszi szezon utolsó fordulójában a Kiskunmajsai KC női és a férfi csapatai is fontos győzelmet arattak. 

A Vadmacskák a Jánoshalmát fogadták, a tét pedig az volt, hogy a negyedik helyen telelhet-e Komáromi Tibor csapata. A lányok hozták a kötelezőt és 26-7-es félidő után 48-13-ra diadalmaskodtak.

A Tigriseknek kissé nehezebb dolguk volt, ők a tabella harmadik helyén álló Tiszakécskét fogadták. Az első félidő derekáig úgy tűnt, szoros mérkőzésen kell kiharcolni a győzelmet, ám a kapuban Papdi Gábor kiváló napot fogott ki, a csapat pedig – Benkő Péter és Gál Csaba vezérletével – góllövő üzemmódba kapcsolt, így már a szünetben is 18-12 volt ide.

A második játékrészben a vendégek fáradni látszottak, a majsa gólgyár viszont nem állt meg, a vége 32-23 lett. Ezzel Molnár Zsolt csapata veretlenül áll a megyei bajnokság élén.

Ezen a játéknapon került sor az előre beharangozott nagy dobásra is: a Tigrisek meccsén, a második hazai gól után mindenki bedobhatta a magával hozott plüss játékokat a pályára. A Kiskun Légió és a klub közös akciója keretében a plüssöket a majsai bölcsisek és ovisok kapják majd meg.

A szünetben látogatást tett az Arénában a Mikluás és a krampusz is, akiket – a támogatókhoz hasonlóan – az egyesület egy szezonzáró vacsorán is vendégül látott a Bableves Csárdában.

Ime egy videó a plüssdobálásról (by Molnár-Battancs Erzsébet):

És a szokásos fotók:


MI

 

További friss hírek