Kettő gazpalack robbant, kiégett a büfé

A csodával határos módon nem sérült meg senki abban a tűzben, ami ma délelőtt pusztított a kiskunmajsai gyógyfürdőben. A Majsainfo helyszíni információi szerint egy gázpalackot leszerelt az egyik büfében a pultos, amikor bekövetkezett a robbanás.

Péntek délelőtt tíz óra után érkezett a segélyhívás, előbb a kiskunmajsai önkéntesek, majd a kiskunhalasi hivatásos tűzoltók is vonultak a gyógyfürdő területén keletkezett tűzhöz. Mielőtt azonban kiértek volna a helyszínre, kettő gázpalack is felrobbant a faszerkezetű büféépületben, amely ekkorra teljes terjedelmében égett. Helyszíni információk szerint a büfében a pultos egy gázpalackot leszerelt, amikor a palack kicsúszott a kezéből és olyan szerencsétlenül zuhant a földre, hogy letört róla a szelep.A palackból hatalmas erővel tört ki a gáz, miközben a másik tűzhelyen égett a rózsa.

A büfésnek még volt annyi lélekjelenléte és ideje, hogy elmeneküljön, ami után a levegőbe repült a két gázpalack, teljesen lángba borítva az épületet. Információink szerint a tűzben végül senki nem sérült meg, az építmény azonban teljesen leégett. A lángokat végül a tűzoltóknak sikerült megfékezniük. A tűz nem terjedt tovább a közeli épületekre sem.

További friss hírek