Két fiatalt gázoltak el Majsán, egyikük meghalt

Újév hajnalán két gyalogost gázolt el egy személyautó Kiskunmajsán, a Fő utcán. Egyikük, egy majsai fiatalember a helyszínen életét vesztette, a vele lévő hölgyet súlyos sérülésekkel szállították kórházba. A sofőr, aki szintén helybeli fiatal, segítségnyújtás nélkül elhajtott a helyszínről.

A Halasinfo információi szerint egy Ford személyautó vélhetően nagy sebességgel haladt a Fő utcán, amikor a lefagyott úton egy enyhe balkanyarban lesodródott az útról és elgázolt egy fiatal párt, akik a kereszteződésen áthaladva egy mellékutcába tartottak. Már mintegy 2-3 méterre voltak az úttesttől, amikor a sodródó autó elütötte őket. Az autós továbbhajtott, cserbenhagyta az áldozatait, de nem sokkal később, az esettől nagyjából két kilométerre a rendőrök megtalálták az összetört járművet és a sofőrt is. A tragédiát okozó helybéli fiatalembernél felmerült az ittasság gyanúja, ezért őt vérvételre előállították.

Helyszíni, nem hivatalos információink szerint a férfinak csak fél éve van jogosítványa és nem is a saját járművével okozta a halálos balesetet. A helyszínelés idejére a rendőrök teljes szélességében lezárták az érintett útszakaszt. A baleset körülményeit a Kiskunhalasi Rendőrkapitányság munkatársai vizsgálják.

További friss hírek