Készüljön! Jön a 24 órás focibajnokság

teremfoci2A teremfoci szezon kezdete előtt bemelegítésképpen 24 órás labdarúgó tornát szervez a kiskunmajsai Egészségfejlesztési Iroda a térség sportolói számára.

Várják a kiskunmajsai, csólyospálosi, jászszentlászlói, szanki, kömpöci és móricgáti csapatok jelentkezését. A torna jövő héten szombaton (november 22-én) reggel 8 órakor kezdődik és másnap reggel 8 óráig tart a majsai Városi Sportcsarnokban. A jelentkezés ingyenes, részvételi díj nincs, és a torna ideje alatt a versenyzőknek ingyenes büfé áll rendelkezésre. Négy korosztályban várják a szervezők a jelentkező csapatokat: junior, ifista, felnőtt és öregfiúk.

A mérkőzések szüneteiben a lányoké lesz a főszerep, akik pom-pom csapatokba rendeződve léphetnek fel zenés, táncos produkcióikkal. A pom-pom csapatoknál nincs korosztályi meghatározás, ovisoktól felnőttekig bárki jelentkezhet, szabadon választott csapatlétszámmal. A pom-pom lányok közül díjazásra kerül a legjobb koreográfiát előadó csapat,  díjuk egy 1 hónapos Zumba fitnesz bérlet lesz.

Jelentkezni a EFI által közzétett, kitöltött nevezési lappal lehet 2014. november 21-ig Kondákor Ferenc testnevelőnél személyesen vagy e-mailben: kondakorf@t-online.hu; vagy Tóth Viktornál, a művelődési ház igazgatójánál személyesen vagy a +36-30/985-0135-es telefonszámon; vagy a kiskunmajsai Egészségfejlesztési Irodában személyesen, illetve a +36-20/515-7733-as számon, esetleg e-mailben: efimajsa@gmail.com.

Jelentkezési lapot innen lehet letölteni.

MajsaInfo

majsainfo

További friss hírek