Kerékpárokra ”szakosodott” tolvajt vettek őrizetbe Kiskunmajsán

kép: police.hu

A kiskunmajsai rendőrök előterjesztést tesznek a többrendbeli lopással gyanúsítható 30 éves helyi férfi letartóztatásának indítványozásra.

A kiskunmajsai rendőrök 2021. március 1-én 12 óra 20 perckor őrizetbe vettek egy 30 éves helybélit. A gyanú szerint a férfi egy hónap alatt öt kerékpárt lopott el szerte a városból. A tettes általában magánházak udvarára ment be, és ott vette magához a lezáratlan járműveket, illetve két alkalommal a sportpályáról tulajdonított el szintén lezáratlan bicikliket.

Az elkövető sajnos máskor sem testmozgásra használta a sportpályát, onnan vezetékeket és rézkábeleket is lopott, illetve egy munkagép akkumulátorát szerelte ki és vitte magával. A férfi februárban egy másik, közterületen parkoló személygépkocsi akkumulátorát is eltulajdonította.

A rendőrök beazonosították és keresni kezdték a többrendbeli lopással gyanúsítható férfit, akit végül egy romos, elhagyatott épületben találtak meg. Őt előállították és kihallgatták. A nyomozók előterjesztést tesznek az őrizetben lévő gyanúsított letartóztatásának indítványozásra.

Forrás: police.hu

További friss hírek