Kávézz egyet Vujity Tvrtkóval!

tvrtkoNyerhetsz két ingyenjegyet a riporter előadására, bónuszként pedig egy dedikált könyvet is kaphatsz tőle egy közös kávézás/teázás keretében.

Április 18-án látogat Kiskunmajsára Vujity Tvrtko. A népszerű riporter Pokoli Történetek – Angyali Történetek, avagy két óra alatt a Föld körül címmel tart majd rendhagyó előadást.

A MajsaInfo Tvrtkóval közösen nyereményjátékot indít meglévő és reménybeli Facebook-lájkolóink számára. Ezen az alkalmazáson keresztül lehet benevezni a játékba. Ha még nem lájkoltad az oldalunkat, akkor először erre kér majd az alkalmazás, ezt követően a nevedet és az email címedet kell magadni – ezeket természetesen bizalmasan kezeljük. A játék jövő vasárnapig (április 13.) tart, a győztest automatikusan – gép úton – sorsoljuk ki.

A szerencsés nyertes az előadásra szóló két ingyenjegy mellé megkapja Tvrtko A királynő beszéde című könyvét dedikálva – mégpedig egy közös kávézás/teázás keretében, ahol lesz lehetőség személyesen beszédbe elegyedni a népszerű riporterrel.

Játékra fel!

Az applikáció tehát itt találod.

alfagsm_2

MajsaInfo

 

További friss hírek