Katolikus lesz a gimi, csillagvizsgáló, Balázsék kalandjai  

 

Lapozzon bele az e heti MajsaInfóba!

Katolikus kézbe kerül szeptembertől a majsai Dózsa György Gimnázium – értesült a MajsaInfo. A kiskunmajsai hetilap legfrissebb számában azt írja, hogy a kalocsa-kecskeméti érsekség több közös egyeztetés után döntött az átvétel mellett. Kérdés, hogy a fenntartóváltás milyen változásokkal jár majd az iskola működését illetően.

Kedden megjelenő számában a hetilap arról is ír, hogy csillagvizsgálója lehet Kiskunmajsának. A tervek szerint az obszervatórium egy szabadidőparkban kapna helyet, amelynek a neve Kövidinka Park lenne. A lap cikkéből az is kiderült, hogy miből finanszírozná a város a beruházást.

A MajsaInfo múlt heti számában olvashattuk a Balázs – család Föld körüli útjáról szóló beszámoló első részét. A lap legfrissebb száma közli a második, egyben befejező részt, amelyben egy olyan vidékre látogathatunk el, ahol évente kétszer is lehet szüretelni, és azt is megtudhatjuk, milyen egy csirkebuszon utazni.

Megvédte bajnoki címét a majsai Aranycsapat a katasztrófavédelmi verseny országos döntőjében, az általános iskolásokból álló Aranyos csapat pedig második helyen végzett – írja a MajsaInfo. A részletekről a lap legfrissebb számában olvashat.

A MajsaInfót megvásárolhatja kedden reggel az ismert árusítóhelyeken.

MajsaInfo

További friss hírek