Jön a Dél-alföld legfesztiválabb fesztiválja

 

A fesztiválszezon egyik legjelentősebb záró eseménye a Szegedi Ifjúsági Napok augusztus 24-én kezdődik az Újszegedi Partfürdőben.

A szervezők ebben az évben is úgy szervezték a fesztivált, hogy minden zene stílus kedvelője megtalálja a magának való koncertet. Idén a megszokotthoz képest 6 napos lesz a rendezvény, ahol többek között fellép a külföldi sztárvendégek közül DJ FRESH, Chris Lake, Scooter, de a magyarországi együttesek SZINes kavalkádja is megmutatkozik, mint például Ákos, Punnany Massif, Wellhello, Hősök, Halott Pénz, Honeybeast, Irie Maffia, The Biebers, Gypo Circus és még több közkedvelt együttes.

grape_256

Aki addig nem bírja ki celebek nélkül, azoknak ajánljuk az augusztus 20-i rekordkísérletet, amit a SZIN és a Next Wave szervez a RakpartFeszt-Kézműves Sörfesztiválra. Sokakat foglalkoztatott ugyanis a Wellhello által megénekelt kérdés: „Hány szerelmet bír még el a rakpart..” Augusztus 20-án 17 órakkor kiderül a Huszár Mátyás Rakparton. Fluor Tomi, Diaz és a szervezők minden szerelmespárt várnak egy Elnöki Rekordkísérletre.

BP/MI

További friss hírek