Jön a beszavazó show, Abonyit a csipke izgatja

cimlapHétfő délutántól kapható a MajsaInfo legújabb száma. Keresse a szokott elárusítóhelyeken!

 Legfrissebb számában a Majsainfo egyedi összeállítást közöl: a lapnak a városban induló mind a hat polgármesterjelölt elmondta, hogy miként értékeli az elmúlt 4 évet és milyen tervei vannak a jövőre vonatkozóan.

Ezen kívül olvashatnak arról is, hogy Abonyi Henrik, a Fidesz-KDNP önkormányzati képviselője is pályázik a kiskunhalasi Csipkeház vezetői posztjára. A politikus nemrégiben mondott le a Vári Szabó István Szakképzőiskola igazgatói székéről, hogy piaci alapon valósítsa meg a szakképzéssel kapcsolatos elképzeléseit. A Csipke-pályázattal ehhez képest új irányt vehet a politikus karrierje.

A majsai hetilap arra is felhívja a figyelmet, hogy érdemes vigyázni, nehogy csalók áldozatává váljunk. Majsán ugyanis csatornatisztítók házalnak, akik borsos áron ígérik szolgáltatásaikat. Ennek minőségét illetően azonban olyan erős kétségek merültek fel, hogy már a rendőrség is vizsgálódik.

A Majsainfóban továbbá megtalálhatók a hétvégi sporteseményekről szóló tudósítások is. Olvashatnak arról, hogy bomba öngól után kaptak ki a majsai focisták Kiskőrösön, és hogy csípős volt a makói hagyma a férfi kézilabdázóknak.

A hetilap legfrissebb száma hétfő délutántól vásárolható meg a szokott elárusítóhelyeken.


MajsaInfo

További friss hírek