Ítéletidő, VV ZSU énekel, Kitl Mikit vinné a Fradi 

Itt az e heti MajsaInfo, kukkantson bele!

A nagy öregek sem emlékeznek olyan pusztításra, mint amilyet a múlt szerda esti vihar okozott többek között Kiskunmajsán is. Mint a MajsaInfo írja, a jó hír az, hogy emberéletben nem esett kár, a rossz pedig az, hogy egyelőre nem tudni, hogy ki segíti meg a károsultakat. A város mindenesetre – összefogva a térségi településekkel – a vidékfejlesztési- és a belügyminiszterhez fordult ennek érdekében.

A MajsaInfo Facebook-oldalán (is) kommentcunamit indított el Balog Zsuzsa, alias VV ZSU első popdala. Olyannyira, hogy a kedden megjelenő hetilapban csak a nyomdafestéket tűrő véleményeket foglalták össze.

cl

Sajtóhírek szerint a Ferencváros kiszemelte magának Kitl Miklóst. A 17 éves majsai tehetség a MajsaInfonak elmondta, egyelőre nem foglalkozik a hírrel, inkább a munkára és a tanulásra koncentrál. A lapnak adott interjújában a labdarúgó értékelte idei szezonját is, valamint beszáélt arról, hogy hogyan képzeli el saját jövőjét.

A MajsaInfo értesülései szerint a szezon végével távozik a Kiskunmajsai Futball Club éléről Balog István. A tisztséget 2007 óta betöltő elnök a lap érdeklődésére azt is elárulta, miért döntött így. Lépésének nincs köze a csapat jelenlegi nehéz helyzetéhez.

A kedden reggel megjelenő MajsaInfo megvásárolható az ismert árusítóhelyeken.

MI

További friss hírek