Ismét lesz Fókusz főzőverseny a Majsa Napokon

 

Már hagyománynak tekinthető városunkban a Fókusz főzőverseny, ami a Főtéri Sokadalom ünnepségsorozat szervez részét képezi . Ez idén sem maradhat el. A versenyre már lehet jelentkezni, mutatjuk a Konecsni György Kulturális Központ felhívását.

A Majsa Napok ünnepségsorozat keretein belül idén immár 13. alkalommal rendezzük meg városunkban a Fókusz főzőversenyt, ahová sok szeretettel hívjuk a kedves érdeklődőket. A versenyre jelentkezni szeptember 9-én 12 óráig lehet a Konecsni György Kulturális Központ szervezői irodájában, Molnárné Király Erikánál vagy Dózsáné Mihálka Bettinél személyesen, illetve telefonon a 77/481-150 vagy 70/367-6766 telefonszámon.


A verseny 2016. szeptember 10-én reggel 7 órakor kezdődik a főtéri parkban. Fontos információ, hogy bármilyen bográcsos étel elkészíthető, azonban az előző évekhez hasonlóan az alapanyagot és a főzőalkalmatosságokat a versenyben résztvevők hozzák magukkal. A Fókusz Takarék felajánlásának köszönhetően az 1-3. helyezettek értékes nyereményekben részesülnek.

konecsni.hu

 

 

 

További friss hírek