Indul a húsvéti fészekvadászat Szankon

kép: KVT
Az adventi ablaknyitogatáshoz hasonló játékra hívja a szankiakat a Vörösmarty mihály Művelődési Ház. Tóth-Deme Anett művelődésszervező elmondta: a pandémia miatt ők is zárva tartanak, de szeretnének egy kis vidámságot csempészni a mindennapokba.
A játék lényege, hogy a fészeképítőknek a kerítésre, ablakba, a ház elé egy jól látható és elérhető nyuszifészket kell építeniük és belehelyezni olyan édességeket, amiknek a fészekvadász gyerekek örülhetnek, illetve szükség esetén gondoskodni kell a fészek utántöltéséről is. A fészeképítők felkerülnek majd egy térképre, amely alapján 2021. április 2-án, péntek délután a fészekvadászok útnak indulnak.
Az édességért cserébe a gyerekeknek is ott kell hagyniuk valami apróságot (rajz, locsolóvers, bármi jelképes ajándék, de a legjobb a saját kézzel készített tárgy). Kérés, hogy minden helyszínen egy édességért cserébe 1 ajándékot hagyjanak ott!
A játék ismét a „Szanki programajánló” Facebook-csoportban fog kezdődni, ahol a térkép alá, 20:00 óra után csatolhatjátok a fészkekről készült fotókat. A játék lényege ez alkalommal is a készülődés, örömszerzés és a kellemes családi séták, beszélgetések, nem hirdetünk győztest, hiszen itt minden résztvevő nyer!
Jelentkezés:
Március 30-ig jelentkezz fészeképítőnek a neved és a lakcímed megjelölésével és április 2-án 16 óra után tartózkodj otthon, hogy felügyelni tudd a fészked tartalmát! A fészekvadászoknak nincs más teendőjük, mint aznap délután várni a kincskereső térkép megjelenését a facebook csoportunkban és útnak indulni!
Jelentkezz Tóth-Deme Anett és Müllerné Hegedűs Edina művelődésszervezőknél messengeren vagy a 70/412-0881-es telefonszámon!
Forrás: KVT
További friss hírek