Igazi csemege: Majsán is bemutatják a kiváló színdarabot + fotók

 

A kecskeméti színtársulat legújabb vígjátékát hozza el, melynek címe: „Helyet az Ifjúságnak, avagy Zűrzavar a Mitrópában”. Az előadás 2016. december 11-én, 15 órakor lesz Kiskunmajsán a Konecsni György Kulturális Központban.

A 30-as évekbe repít vissza bennünket a Kecskeméten és Szentkirályon hatalmas sikerrel és teltházzal bemutatott darab, melyben egy fiatalember az utcáról épül be a Mitrópa bank életébe, felforgatva annak rendjét, szabályait, mindennapjait. Igazi, vérbeli komédiát láthat a közönség, tele helyzet és jellemkomikummal. A korszak jól ismert, klasszikus karakterei kelnek életre – most a filmvászon helyett – a színpadon, megtöltve azt kacagással, vidámsággal. A darabot Gulyás László rendezte, aki többi színjátszó társával együtt (Bunyik Tamás, Kovács Krisztián, Mogyoró Zsanett, Király Kata, Varga László, Zum Erika, Nyitrai Brigitta) maga is színpadra lép.

Nyitrai Brigitta társulatvezető elmondta, hogy a Kiskunmajsán már jól ismert Fészek Színjátszó Egyesület vezetője, Czirkó István lesz segítségükre vendégművészként az egyik szerepben, mivel a majsai előadással pont egyidőben Tolnai Ottó (a Pótszék Társulat egyik oszlopos tagja) a Kecskeméti Katona József Színház János Vitéz című darabjában szerepel.

A Pótszék Társulat 2017 tavaszán ismét Kiskunmajsára érkezik majd a Sylvia című vígjátékkal

Az előadásra mindenkit szeretettel várnak! Jegyek a kiskunmajsai Tourinform irodában illetve online a jegy.hu hálózatában vásárolhatók meg!

Bővebb információ a társulatról: www.potszek.hu

 

 

 

További friss hírek