Hóhelyzet Kiskunmajsán + képek

 

Az április 19-re virradóra leesett, váratlan és jelentős mennyiségű hó komoly gondokat okoz Kiskunmajsán és környékén is. A kidőlt fák, leszakadt ágak miatt sok helyen alakult ki balesetveszély.

Bodoglár és Tajó között egy kidőlt, hatalmas nyárfa miatt a kora reggeli órákban nem lehetett közlekedni sem. A külterületeken áramszünet van több településrészen.
A városvezetéshez, közterület-felügyelethez és a városgazdálkodáshoz is sorra érkeznek a bejelentések. A vészhelyzetek elhárítása folyamatban van, de nem tud eljutni minden helyre azonnal a segítség. 
A közterület-felügyelet a rendkívüli időjárás miatt kéri a lakosság segítségét. Aki tudja saját erőből tegye szabaddá járdáját, esetlegesen a kövesút előtti részt ahova faág került. Amennyiben mind ezt nem tudja megtenni hívja a városgazdálkodás telefonszámát: 06-77/481-781, 06-70/198-9596 vagy a közterület felügyeletet telefonszámát: 06-30/6210-457.

Reggel óta folyamatosan dolgoznak a majsai önkéntes tűzoltóság és a városgazdálkodás emberei, de nem tudnak egyszerre mindenütt jelen lenni. Jelenleg mindenhol a kármentés folyik,  ezért kérik a megértésüket és a türelmüket.
Az útrakelők pedig óvatosan közlekedjenek, mert a csúszós utak mellett, sok helyen az úttestre zuhant faágak jelentenek balesetveszélyt! 

Közterület-felügyelet facebook

További friss hírek