Egy új kedvezmény a Tescoban a vásárlóknak

tescoIgen meglepő kedvezményt jelentett be a Tesco áruház vásárlóinak. Az akcióban a Tesco és a Tesco mobile fog össze, melynek keretében a vásárlások után ingyenesen lebeszélhető perceket kapnak a vásárlók! Ha 30 ezer forintot költesz el 30 perc ingyen beszélgetést fogsz kapni.

Ez a kedvezmény mindenkinek jár, akinek van Tesco klubkártyája azaz Tesco Clubcard. Aligha akad még Magyarországon, olyan ember aki nem rendelkezik ezzel a kártyával, hiszen szinte lehetetlen volt megúszni, hogy ne tukmálják ránk, ezt a “kihagyhatatlan” lehetőséget! A kimutatások szerint körülbelül 2 millió embernek van Tesco klubkártyája, ők 700 milliárd forintos forgalmat jelentenek a Tesconak. Köztük minden évben több százmillió ingyenesen lebeszélhető percet fognak szétosztani vásárlásaik értékének függvényében!

A részletek mindegyike természetesen még nem ismert, de annyit már most is tudhatunk, hogy 20-30 ezer forintos bevásárlás után 20-30 ingyenesen lebeszélhető percet fogunk kapni. A Tesco Mobile felmérései szerint, így sokaknak teljesen el fog tűnni a telefonszámlájuk!Azok akik ennél többet telefonálnak havonta 1000 – 2000 forintot spórolhatnak majd meg.

A legjobban azok fognak járni, akik a havonta esedékes nagy bevásárlásaikat a Tesco áruházakban teszik meg és az átlagnál nem telefonálnak többet. A vásárlások után kapott ajándék perceket tovább is adhatjuk!

Ha jól belegondolunk tehát, akkor ha 30 ezer forint elköltése után 30 percet kapunk ajándékba, akkor a 30 perc percdíja 1000 forintra rúg. Más mobilszolgáltatók esetében a percdíjak általában 30 és 50 forint között mozognak!Nem szabad elfelejteni azt sem, hogy általában azok választják a feltöltőkártyával rendelkező mobiltelefonokat, akik nincsenek túl jól elengedve anyagilag…ennek sajnos egyenes következménye, hogy a nagy bevásárlás alkalmával sem költenek el túl sok pénzt.

Hivatalos oldal: tescomobile.hu/clubcard

Forrás: tescomobile.hu/clubcard, palyazatok.co

További friss hírek