Háziasszonnyá lettünk, nyertes helyi milliomosok, Patkós Audija

 

A MajsaInfo legfrissebb számából szemezgettünk. Ezen a héten is érdemes lesz megvásárolni a lapot. Íme: 

Háziasszonnyá avanzsált a MajsaInfó: a majsai hetilap utánajárt, hogy hol lehet a legolcsóbban bevásárolni Kiskunmajsán. A lap munkatársai egy képzeletbeli bevásárlókosarat töltöttek meg ugyanazokkal az élelmiszer termékekkel öt boltban. A végén kiderült, hol fizetünk a legkevesebbet, ha nem a minőséget, csupán az árat tekintjük fontosnak. Részletek a kedden megjelenő MajsaInfóban.

Majsa térségében is vannak olyan milliomosok, akik a svájci frank árfolyam-emelkedésén nem buktak, hanem hatalmasat nyertek. A MajsaInfónak egy pénzügyi szakember beszélt arról, hogy többen is az alpesi valutába fektették megtakarításukat, ami most akár több millió forintot is fialhatott.

A majsai hetilap legfrissebb száma arról is ír, hogy a korábbi tervekkel ellentétben a járások nem kapnak úgynevezett címkézett pályázati pénzeket. Így a majsai járásnak is versenyeznie kell majd a többi megyei járással, hogy mennyit tud lehívni abból a 22 milliárdos megyei keretből, amit infrastruktúra-fejlesztése lehet költeni. A MajsaInfo utánajárt, hogy Majsa és a többi környékbeli település milyen fejlesztési ötletekkel pályázik majd a támogatásokra.

A hetilap beszámolt a szanki közmeghallgatásról is, ahol Patkós Zsolt polgármester a fejlesztési tervek mellett arról is “számot adott”, hogy miből telt neki A6-os Audira.

A MajsaInfo ezen kívül a héten is közli a teremlabdarúgó bajnokság hétvégi eredményeit, valamint a további menetrendet.

A lap megvásárolható kedd reggeltől az ismert árusító helyeken.

MajsaInfo

További friss hírek