Használt autót vásárol? Járjon jól a MajsaAutóval!

 

A használtautó-vásárlás általában komoly kiadást jelent a vevő számára, legyen szó néhány százezer forintos, vagy több milliós járműről – és sajnos szinte mindig rizikóval jár. A legtöbben ugyanis nem vagyunk szakemberek, hogy első látásra meg tudjuk ítélni egy autó műszaki állapotát, a külcsíny pedig sokszor erősen félrevezető lehet…

Ezért a megvásárolni szándékozott jármű átvizsgálásával akár súlyos százezreket is spórolhat nekünk egy szakember. Vagy még jobb, ha egy modern diagnosztikai eszközparkkal és tapasztalt autószerelőkkel rendelkező szervizben végzik el az állapotfelmérést – például a MajsaAutónál.

A MajsaAutó a térség legnagyobb és legfelkészültebb szervize, ahol az autójavítás mellett műszaki vizsgáztatásra, eredetiség vizsgára, gumiszervizre és autómosásra is van lehetőség.

Ezt a lehetőséget a kiskunmajsai szerviz ráadásul most INGYEN biztosítja, legalábbis azok esetében, akik az eredetvizsgálatot is itt végeztetik el.

„Vásárlás előtt érdemes megegyezni az eladóval, hogy a MajsaAutónál készüljön egy műszaki állapotfelmérés az autóról. Ennek során kiderül, hogy a vásárlás után mennyit kell költeni a járműre, vagy akár a vételtől is le lehet állni. Persze az is kiderülhet, hogy nincs komoly műszaki probléma. Amennyiben létrejön az adásvétel, és a kötelező – szabott áras – eredetiségvizsgálatot nálunk végeztetik el, az állapotfelmérés költségét átvállaljuk. Ha az üzlet nem jön létre, akkor is csupán minimális díjat számolunk fel” – fejtette ki Lantos Zoltán, a MajsaAutó Kft. tulajdonos-ügyvezetője.

A MajsaAutónál a legmodernebb diagnosztikai eszközökkel dolgoznak.

Hozzátette: amennyiben a vásárlás előtt nem történik meg az állapotfelmérés, érdemes azt követően is elvégeztetni (eredetiségvizsga esetén ezúttal is ingyenes). Egyrészt a kisebb-nagyobb hibákat így ki lehet javíttatni, másrészt, ha súlyos műszaki problémát találnak, akkor az eladó felé ezt érvényesíteni lehet (igaz, vita esetén csak peres úton).

Ha kereskedéstől vesszük a járművet, akkor elvileg fél év fődarab garanciát kapunk mellé, ám ennek érdekében érdemes előre ellenőrizni a szerződést. Többek között azt is, hogy a kereskedés eladóként vagy csak közvetítőként szerepel benne – utóbbi esetben ugyanis nehezebb az utólagos panasz érvényesítése – hívta fel a figyelmet Lantos Zoltán. (x)

[box type=”info” align=”aligncenter” ]

Majsa Autó Kft., Kiskunmajsa, Marispuszta 258/a

Tel: +36-77-483-608; majsaauto@gmail.com

[/box]

 

További friss hírek