Háromszor száz év, jöhet a városkártya, elköltöztünk

 

Az e heti MajsaInfo tartalmából tallóztunk.

Idén három százesztendős polgárára is büszke lehet Kiskunmajsa – írja a MajsaIno legfrissebb száma. A cikk szerint általában is elmondható, hogy a városban egyre többen lépnek be a szépkorúak táborába: a nyolcvan évesek száma az elmúlt 10 évben például több mint másfélszeresére emelkedett. Ennek okai mellett annak is utánajárt a lap, hogy miként változott a születések száma az elmúlt évtizedben.

A kedden megjelenő hetilapban olvashatunk arról is, hogy bevezetésre kerülhet Kiskunmajsán az úgynevezett városkártya, amellyel nem csak kedvezményesen vásárolhatunk a helyi kisüzletekben, szolgáltatóknál, hanem a sárga csekkeket is befizethetjük, vagy mobilegyenlegünket is feltölthetjük.

Édesanya, feleség, nő: Kiskunmajsa egyik színes egyénisége Dr. Törökné Kuklis Edit, aki már 30 éve oszlopos tagja a városi könyvtár stábjának. A Majsainfó ezúttal róla írt portrét, amelyből többek között az is kiderül, hogy mivel lehet leghatékonyabban ápolni a családi és emberi kapcsolatokat.

A lapban arról is olvashatunk, hogy új címre költözött a MajsaIfo weboldala. A helyi hírportált ezentúl a WWW.MAJSA.INFO címen találják meg az olvasók, vagyis a majsa és az info szavak közé PONTOT kell tenni. Részletek a lapban, illetve a www.majsa.info oldalon.

A majsai hetilap ezúttal is közli a teremfoci bajnokság hétvégi eredményeit, valamint a rájátszás előtti ponteredményeket.

A MajsaInfo kedden megjelenő legfrissebb száma kapható az ismert árusítóhelyeken.

MajsaInfo

További friss hírek