Hárman is kaptak megyei kitüntetést a járásból

A Bács-Kiskun Megyei Önkormányzat szombaton a Kiskunfélegyházán megrendezett Bács-Kiskun Megyei Napok keretében tartotta ünnepi ülését a városháza dísztermében.

A hagyományoknak megfelelően ekkor adták át a megye legrangosabb kitüntetéseit, melyek azoknak a személyeknek, közösségeknek adományozhatók, akik kiemelkedően eredményes teljesítményükkel szolgálták Bács-Kiskun érdekét és javát.

 „A Bács-Kiskun Megyei Önkormányzat a zászlójára tűzte, hogy egy olyan helyet teremt, ahol jó élni, ahol jó lenni. Ebben a munkában azonban nem maradtunk magunkra. Az elért eredményekért köszönet illet minden támogatót, együttműködőt, résztvevőt, melyek közül ma azokat ismerjük el, akik rendkívüli teljesítményükkel elismerést hoztak nemcsak a megyének, hanem a hazának is” – mondta el beszédében Rideg László, a megyei közgyűlés elnöke.

A kitüntetettek nevében Endrődi Ferenc Pál, az Akker-Plus Kft. tulajdonosa mondott köszönetet, aki idén a legrangosabb „Bács-Kiskun Megyéért” díjat vehette át.

A Kiskunmajsai Járásból hárman is vehettek át kitüntetést. A majsai Dobó Szilveszter rendőr főtörzszászlós (aki Móricgáton teljesít szolgálatot) Bács-Kiskun Megye Lakosságának Védelméért Díjban részesült; Gorzás Imréné egészségügyi asszisztens (Csólyospálos) munkáját Bács-Kiskun Megye Egészségügyéért Díjával ismerték el; Mészáros László, a Jászszentlászlói Helytörténeti és Faluvédő Egyesület elnöke pedig Bács-Kiskun Megyei Közgyűlés Elnökének Kitüntető Oklevelét kapta meg.

 

További friss hírek