Halálos balesetek, így változik a helyi adó, bodoglári kánaán

cl2Eheti lapszámunk kínálatából szemezgettünk.

Szűk egy hét leforgása alatt három halálos, legalább két súlyos és vagy féltucatnyi kisebb közlekedési baleset történt Kiskunmajsa és Kiskunhalas térségében. A fekete napok mélypontjaként múlt héten pénteken egy 18 éves lány halt meg az Olajosok útján. A szomorú sorozat okaira kereste a választ a MajsaInfo kedden reggel megjelenő száma.

A héten szavaz a képviselőtestület a helyi adókkal kapcsolatos változásokról Kiskunmajsán. Az előterjesztés alapján a majsai hetilap összeszedte, hogy mire lehet számítani. Várhatóan a bankok és a nem helyi illetőségű áruházak fizethetik majd a legtöbb építményadót. További részletek a MajsaInfo legfrissebb számában.

A terméketlen homokon keményen dolgozó bodoglári kacsásokról-libásokról többnyire az a hír járja, hogy vasvillával forgatják a pénzt a padláson, mert annyi van belőle. A MajsaInfo egy alapos riportban járt utána, hogy mi igaz ebből a városi legendából.

Hatalmas zakót kaptak a majsai focisták hazai pályán a Kalocsa csapatától. A férfi kézisek derekasan állták ugyan a sarat Kiskunfélegyházán, ám ezúttal nekik sem jött össze a győzelem. A hétvégi mérkőzések tudósításait is megtalálja a MajsaInfo legújabb számában.

A majsai hetilap megvásárolható kedd reggeltől a szokott árusító helyeken.

MajsaInfo

majsainfo

 

 

További friss hírek