Ha utazni készül(t), most figyeljen!

Rear view of a woman into the swimming pool.Egy lebontott kémény miatt ideiglenesen bezár a halasi Proko Travel utazási iroda, amelynek képviseletét a Kék Bolygó utazási iroda vállalja át.

Fűtetlenné, így működésképtelenné vált a kiskunhalasi Városháza észak-nyugati sarkán 14 éve szolgáltató – számos majsai ügyféllelis rendelkező – Proko Travel utazási iroda, miután a felújítási munkálatok során elbontottak egy kéményt. A Majsainfo a cég szegedi központjától emellett megtudta: végleges döntés született a szóban forgó iroda bezárásáról.

– Korrekt, partneri tárgyalásokat folytattunk mind a polgármesterrel, mind a Városgazda képviselőivel, így egyelőre nem kizárt, hogy az amúgy is némileg pangó téli szezon után, tavasszal egy másik helyszínen újra irodát nyit a Proko – mondta Prónay Gyula, a Proko-hálózatot működtető cég ügyvezetője, hozzátéve: minden utasról gondoskodnak.

Hogy a Proko utasai és ügyfelei nem maradnak gondoskodás nélkül, arról a szolgáltató partnere, a majsaiak által szintén jól ismert Kék Bolygó utazási iroda illetékese is nyilatkozott. Gendur Katalin maga is egyeztetett a Proko Travellel, és a jelenlegi átmeneti helyzetben a Székely utcai Kék Bolygó-iroda veszi át a Proko ügyfeleit-ügyeit mint képviselet.

globe_travel_logo

MajsaInfo

További friss hírek