Gyors és a profi munkát szeretne? Majsa Autó Kft!

A kapacitásbővítés után mindenkit azonnal tudnak fogadni a térség legnagyobb szervizében.

Immár tíz álláson összesen nyolc szerelő javítja az ügyfelek járműveit a Majsa Autónál. Az igényes környezetben végzett profi munka újra mindenki számára elérhető. A bővítésről kérdeztük Lantos Zoltán ügyvezetőt.

Mi volt a kapacitásnövelés célja?

Kicsit távolabbról kezdeném: a fejlesztéseink 10 éve kezdődtek, talán kívülálló szemmel a 2015-ös valamint a 2017-es, legutóbbi lépés volt a leglátványosabb, de teljes reformról beszélhetünk, ami számszerűsítve körülbelül 200 millió forintba került. Ezt a számot csak azért mondom, hogy próbáljam szemléltetni a történet súlyát. Ennek a 10 éves folyamatnak tettünk pontot a végére decemberben: az eddigi hét helyett tíz szerelőállásunk van, és az ötfős szakembergárdánk nyolc fősre bővült, közülük négyen mestervizsgával rendelkeznek, vezetőjük pedig Vörös Jenő autóvillamossági műszerész mester. A célunk az volt, hogy az ügyfelek igényeit gyakorlatilag azonnal teljesíteni tudjuk, ne legyen hetes-kéthetes várakozás mint sok más műhely esetében. Mindezt úgy szeretnénk elérni, hogy közben megmaradjon a személyes kapcsolat, tudjunk reagálni az autósok egyéni kéréseire, észrevételeire.

Tavasztól év végéig többnyire csak rendőrségi autókat lehetett látni a Majsa Autónál. Ma már fogadnak másokat is?

2 éve megnyertünk egy közbeszerzési pályázatot, ami óriási, sőt, a vártnál több munkát jelentett, ráadásul kötbéres szerződésről beszélünk, azonnali, soron kívüli javításokkal, ezért sok esetben nem tudtuk fogadni a civil járműveket. Ez azonban most abszolút megváltozott, ezért is volt fontos, hogy mielőbb elkészüljön az utolsó beruházás, amely a kapacitásaink bővülését eredményezte. Várjuk szeretettel régi és új ügyfeleinket is a flottás partnereink mellett.

A gyorsaság mellett mi az, ami a kibővült Majsa Autó mellett szól?

A szakértelem és a felszereltség, amiben nagyon sok munkánk van, kezdve a belső folyamataink átalakításától addig, hogy a munkatársaink rendszeresen tanfolyamokon vesznek részt, és szinte minden autómárkához rendelkezünk diagnosztikai műszerekkel. Például olyan amerikai futóműbeállító paddal dolgozunk, amely tavaly megkapta az év futóműpadja díjat. Gyakorlatilag olyan eszközparkunk van mint egy szakszerviznek, de nem egyetlen márkára specializálódtunk, hanem minden fajta járművet fogadni tudunk – még teherautókat is (3,5 tonnáig). Kamionokkal is foglalkozunk: vállaljuk a műszaki vizsgáztatásukat, valamint tachográf berendezések és klímák javítását.

A szakszervizről sokaknak a magasabb ár ugrik be…

Az árszintet úgy lőttük be, hogy a szakszervizek árának körülbelül fele, vagy prémium kategóriás járművek esetén akár harmada legyen. Azt nem mondom, hogy olyan alacsony óradíjakkal dolgozunk, mint aki mondjuk másodállásban egy garázsban szerelget, mindenféle hivatalos engedély és közteherfizetés nélkül, de egyáltalán nem elrugaszkodottak az áraink. Sőt, ha figyelembe vesszük a tudást és a technológiát, ár-érték arányban kifejezetten jónak mondanám. Az alkatrészek árából automatikusan 20 százalék kedvezményt biztosítunk, bár az tény, hogy olcsó, kínai vagy hamisított, feketepiaci alkatrészeket nem vagyunk hajlandóak beépíteni a járművekbe. Emellett a „garázsszervizekkel” szemben a munkára, sőt az alkatrészekre is garanciát vállalunk. Probléma esetén 24 órán belül el is végezzük a garanciális javítást.

Milyen egyéb kiegészítő szolgáltatásokat nyújtanak?

A karosszériajavításon kívül minden autóval kapcsolatos munkát el tudunk végezni. Van gumiszervizünk, fékpadunk, tudjuk ellenőrizni és javítania a klímaberendezéseket, és persze bármilyen autóvillamossági problémával is fordulhatnak hozzánk. Elég sok vidéki ügyfelünk van, főként Kiskunfélegyházáról, Halasról, Kistelekről, Balástyáról hozzák ide az autóikat – mi pedig természetesen vállaljuk akár a vizsgára való teljes körű felkészítést is.

További friss hírek