Gyógyhely, menzapanaszok és a szerkesztő diétája

A legfrissebb MajsaInfóból kiderül, hogy mire jó a gyógyhely minősítés; utánajártunk, vannak-e panaszok a menzára; és azt is megtudhatja, milyen filmek mentek a helyi moziban a ’40-es évek végén.  

Több pénz, több turista – a MajsaInfo tudósítása szerint így lehetne tömören összefoglalni a gyógyhely minősítés előnyeit. Mint azt a lap korábban megírta, új források nyílnak meg a város számára, miután elnyerte ezt a címet. A tervek egy új szabadidő központ létrehozásáról, a fürdőt a városközponttal összekötő kerékpárút sétánnyá alakításáról és az üdülőterület fejlesztéséről szólnak. Részletek a friss MajsaInfóban.

A lap arról is ír, hogy az elmúlt héten Szegeden kisebbfajta botrány robbant ki: kiderült, hogy hatalmas mennyiségben kerül a moslékba a menza-kaja, ezért a szülők aláírásgyűjtésbe kezdtek. Kiskunmajsán is ugyanaz a szolgáltató főz a diákokra, ezért a MajsaInfo utánajárt, vajon itt mi a helyzet.

grape_256_2

Folytatódik a MajsaInfo exkluzív sorozata, amelyben egy tinédzser lány 1946 és ’48 között írt naplóját ismertetik. Terbe Kató feljegyzéseiből többek között kiderül, hogy már a negyvenes években is szokás volt, hogy a helyi fiatalok adtak elő színházi darabokat, valamint működött a batyusbál intézménye és népszerű volt a helyi mozi is.

Kíváncsi, hogy mennyit ér az egészségének, ha odafigyel az étkezésre és a mozgásra? A MajsaInfo szerkesztőjét is érdekelte ez a kérdés, ezért belefogott egy három hónapos életmódváltásba. A lapban nyomon követheti a szerkesztő diétáját!

A MajsaInfo legfrissebb számát keresse az ismert árusítóhelyeken.

MI

További friss hírek