Gyilkossági ügy: egy kútban találták meg az eltűnt férfit

Megtalálták azt a 75 éves férfit, aki február 17-én  tűnt el, miután a feleségét holtan találták a Kiskunmajsához közeli tanyájukban.

A férfit nagy erőkkel, a polgárőrök bevonásával kereste a rendőrség. Úgy tudjuk, csütörtökön délután egy lakatlan tanya udvarában, egy kútban találták meg holtan. A rendőrség hivatalosan még nem erősítette meg az információt.

A helyszínre érkező kiskunmajsai és a kiskunhalasi tűzoltók az 5-6 méter mély kútból kiszivattyúzták a vizet, majd kiemelték az idős férfi holttestét. Információink szerint a helyszínen tartózkodó rokon bevonásával megkezdődött a halott személy azonosítása.

Mint arról korábban beszámoltunk, gyilkosság történt egy Kiskunmajsától 6 kilométerre lévő tanyán hétfő délután. A rendőrség tájékoztatása szerint holtan találtak egy 76 éves asszonyt, aki a helyszíni és halottszemle adatai alapján gyilkosság áldozata lett. A feltételezett elkövető az elhunyt nő férje, egy 75 éves helybéli férfi.

A házaspár egy nagy családi gazdaságot tartott fenn a Kiskunmajsa és Kiskunhalas között lévő  tanyán. Azt egyelőre nem tudni hogy milyen indíték vezetett a gyilkossághoz úgy tudjuk a nőt valamivel fejbe ütötte a gyilkos, majd magára hagyta. A nő holttestét egy családtag fedezte fel, és értesítette a hatóságokat.

Szöveg: Halasinfo

Fotók: Dabis Tibor

További friss hírek